4kleuren_tegels_01

Welke tegel(kleur) past het beste bij jou?

Tegels worden vaak over het hoofd gezien, maar ze lossen veel problemen op als je erover nadenkt. Er zijn verschillende soorten tegels die passen bij elke interieurstijl. Een voorbeeld is met badkamertegels omdat de vloer nat en glad kan worden. We denken niet alleen aan de badkamer. Er zijn nog andere kamers in je huis, zoals de hal, keuken en woonkamer. Tegels werken in elk van hen. Welke tegels raden jullie aan voor mijn huis?

Betontegels

Betontegels zijn erg populair geworden. Ik was op zoek naar moderne tegels en deze waren perfect. Ze zijn donkergrijs, wat een hele mooie toevoeging is aan een ruimte in industriële stijl, vooral in de badkamer.

Kiezels en pebbles

Kiezeltegels geven een natuurlijke uitstraling als dat is wat u zoekt. Het heeft over het algemeen een speelse uitstraling, dus het is meestal populair in badkamers aan de achterkant, zodat er genoeg tegels zijn voor ruimte voor andere benodigdheden. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor deze kiezelstenen die bij de fontein liggen. U kunt deze tegels ook in de hal uitproberen.

Keramisch parket

Ben je het gedoe van houten vloeren beu om er later spijt van te krijgen? Keramische tegels of parket zijn een prima alternatief. Ze bieden je zonder problemen de moderne uitstraling van hout. Dit maakt ze geschikt voor vochtige locaties.

Hexagon tegels

Zoek niet verder als u op zoek bent naar iets anders om toe te voegen aan uw leven of huis. Hexagon tegels hebben een hexagonaal patroon en kunnen gebruikt worden in een traditionele of eigentijdse setting. Zeshoekige tegels zijn een veelzijdige optie die zowel voor muren als vloeren werkt. Je kunt ze in verschillende kamers in huis gebruiken.

Marmer tegels

Marmeren tegels zien er luxe en tijdloos uit. Ze werken goed in grote kamers met hoge plafonds, maar ze vormen ook een aanvulling op een kleinere kamer zoals de keuken. Vaak gebruikt in traditionele huizen, maar je kunt ze overal gebruiken – ze zien er altijd strak en modern uit. De marmeren tegels zijn onderhoudsvriendelijk. Ze zijn een populaire optie in badkamers.

Mozaïek tegels

Mozaïektegels zijn een geweldige optie voor de badkamer. Je kunt er bijvoorbeeld een kamer een moderne eigentijdse uitstraling mee geven of juist één muur doen om wat karakter aan de kamer te geven.

Decortegels

Interesse in tegels? De decoratieve, bedoel ik. U kunt kiezen uit een hele reeks ontwerpen en stijlen, zoals Spaanse Tegels, Hollandse Tegels, Friese Tegels etc. Deze tegels zijn een goede manier om iets te vinden dat past bij zowel uw ontwerp als de door u gekozen kleuren. Ze werken goed in de woonkamer en keuken, maar ze werken ook goed in de badkamer.

Baksteenlook tegels

Tegels met baksteenlook zijn een geweldige industriële oplossing en ze zijn er in verschillende kleuren. Ze werken goed in badkamers, keukens en hallen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor wanddecoratie of om een tafel te dekken. Het ontwerp ziet er mooi en formeel uit.

Metallic look tegels

Als u op zoek bent naar een modernere uitstraling, overweeg dan tegels. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen om aan elke behoefte te voldoen. Ze zijn niet alleen geschikt voor de badkamer, maar kunnen ook in keukens of zelfs woonruimtes worden gebruikt. Door de grootte en vorm van de tegels kunnen ze in de meeste huizen worden gebruikt. Als u het juiste type tegel voor uw decorbehoeften niet kunt vinden, is een metalen tegel altijd voldoende.

Tegels en vloerverwarming

Er gaat niets boven een koude vloer. Ik heb het altijd het beste gevonden om tegelvloeren te combineren met vloerverwarming* (*Het is nu geïnstalleerd als je overweegt om er een te leggen). Het leggen van vloerverwarming is ook goed voor uw omgeving en maakt de investering op lange termijn de moeite waard.

Schrijf hier een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *