Over ons

Melvin & Desiree

We zullen ons even voorstellen: wij zijn Melvin en Desiree en wonen samen in het mooie Gouda. Dit doen we al jaren met veel plezier. Naast onze parttime baan als online marketeer en interieurstyliste houden we ons ook graag bezig met onze website 4kleuren.nl

We wonen al 8 jaar samen en na een tijdje merkten we dat het interieur van ons huis niet meer bij ons paste. Ondertussen, in deze 8 jaar dat we samenwonen, is zo’n beetje alles al vervangen. We hebben onlangs wat meubels in huis verwisseld omdat de indeling niet werkte met 2 jonge kinderen die rondrenden. In 2020 zijn we verhuisd naar ons ‘big people house’. Wij huren een twee onder één kap woning in Gouda. Het is een geweldig huis met veel potentieel. Tot nu toe hebben we wat renovaties gedaan en zijn we nog steeds bezig om er ons perfecte paleis van te maken. Wij houden van een luchtig interieur met een klassieke touch. Mix witte, zwarte en grijze kleuren samen met bruine tinten.

We hopen dat je geniet van onze blogs, die je zal voorzien van DIY’s, interieurontwerpen en stylingadvies.

Veel lees & kijk plezier!

Groetjes, Melvin en Desiree

Blog plaatsen?

Wij vinden het altijd leuk om jullie ideeën aan te horen! Heb je een leuk geschreven artikel dan kun je deze altijd met ons delen. Zolang het artikel niet commercieel is kunnen we dit artikel op de website plaatsen.