Muggen verjagen

3 effectieve anti-muggentips

Het was een heerlijke avond dus je besluit naar huis te gaan en naar bed te gaan. Na te veel wijn natuurlijk. Eenmaal in het donker hoor je het al; Overal waar je luistert, zoemen allerlei insecten. De enige oplossing hiervoor is om wat licht aan te doen en die vervelende beestjes kwijt te raken. 3 eenvoudige tips om een muggenaanval te voorkomen en vreedzaam te leven:

1 – Muggenlamp

Te beginnen met de insectenlamp: als je er een koopt, ben je van al je vliegende tuig af. Als je vooral last hebt van muggen, is daar ook een speciale muggenlamp voor. Maar het proces is echt eenvoudig. U wilt de robot in een donkere kamer houden, aansluiten en inschakelen.

Lampen met UV-licht kunnen worden geplaatst waar veel vliegen of insecten zijn. Het idee is dat de vlieg dan in de val vliegt. Als je slaap nodig hebt, plaats er dan een in je slaapkamer en hopelijk heb je een goede nachtrust! Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om ongediertebestrijding. Sommige werken door ongedierte in het geheim te vangen, terwijl andere een meer geplande aanpak gebruiken. Een net werkt op basis van elektriciteit en kan tot op zekere hoogte worden opgezet, afhankelijk van uw behoeften. De keuze is aan u, maar het voordeel is dat u geen chemicali├źn hoeft te gebruiken of vliegen te bestrijden.

2 – Ultrasone muggenverjager

Je kunt ook dit op geluid gebaseerde afweermiddel proberen, dat geluiden afgeeft die mensen niet kunnen horen, maar waar muggen door worden afgeschrikt. Het werk is zwaar, dus we gaan je hierbij helpen. Je steekt hem gewoon in het stopcontact en tada! – het begint meteen te werken. Je kunt dit gemakkelijk meenemen en gebruiken op uitstapjes, zet het gewoon ’s nachts aan en je bent ’s ochtends klaar voor je werk

3 – Muggenstekker 

Dan is er natuurlijk de geur, die ook vliegen aantrekt. Hetzelfde kan worden vermeden door een stekker – je steekt hem gewoon in het stopcontact en de vloeistof binnenin zal naar buiten komen en een insectenwerend middel vormen. Dit is een geur die niet schadelijk is voor mensen, maar waar vliegende insecten echt een hekel aan hebben. Win-win situatie. Tip van ons: zet in op twee paarden en ga voor een combinatie van geur en geluid. Dan moet je toch een behoorlijk sterke mug zijn om binnen te komen.

Schrijf hier een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *